ISTORIC

Fondat în 1993 într-o piaţă în care democraţia şi activităţile private făceau primii paşi timizi, MEDICALTEST este primul laborator privat de analize medicale din Moldova, asumându-şi de la început rolul de lider şi deschizator de drum în domeniul medical privat.

MISIUNE

În conformitate cu motto-ul firmei: Supremaţie prin Calitate, misiunea noastră este de a ne impune permanent ca furnizor de top de servicii medicale clinice şi paraclinice, prin promptitudine şi prin respectarea unui standard de calitate implementat până la ultimul nivel.

VIZIUNE

MEDICALTEST pune în prim-planul activităţii sale calitatea actului medical. În permanenţă încercăm să ţinem pasul cu noile standarde în domeniu pentru îmbunătăţirea calităţii asistenţei medicale, asigurând o dezvoltare continuă a bazei materiale şi a condiţiilor ambientale oferite pacienţilor.

VALORI

Principalele valori aflate la baza îndeplinirii activităţii noastre profesionale sunt integritatea, flexibilitatea, obiectivitatea, competenţa profesională, confidenţialitatea şi respectul faţă de pacienţi. Toate acesta pot asigura un sistem de sănătate performant, cu rezultate notabile în viaţa dumneavoastră.

Ce înseamnă, de fapt, actul medical? Efectuarea investigaţiilor de laborator sigure, interpretarea corectă a rezultatelor, stabilirea diagnosticului şi identificarea unei soluţii terapeutice optime. Ca şi premize obligatorii pentru realizarea acestor deziderate, MEDICALTEST dispune de aparatură de ultimă oră ce foloseşte tehologiile cele mai avansate deservite de o echipă de excepţie de medici primari de specialitate, ingineri, biologi, chimişti şi asistente.

Atitudinea, mediul şi atmosfera care însoţesc actul medical în sine sunt tratate la MEDICALTEST ca elemente vitale ale misiunii organizaţiei. Personalul nostru te asigură că zâmbetul care te întâmpină la recepţie, consultaţiile amănunţite şi curăţenia desăvârşită vor fi constante ce te vor însoţi pe tot parcursul experienţei tale la clinica noastră şi garantează tuturor celor ce ne trec pragul că vor fi trataţi aşa cum se cuvine: cu respect, consideraţie şi profesionalism.

Sedii MEDICALTEST

MEDICALTEST se afla în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Bacău, acesta fiind deservit de un numar de 7 puncte de lucru situate în judeţele Bacău si Neamţ. Pe lângă activitatea de recoltare probe biologice la punctele noastre de lucru oferim şi o gamă largă de servicii în domeniul cosultaţiilor medicale de specialitate şi medicina muncii.

Telefon: 0234.517.210 (tel/fax), 0234.532.214

Bacau: str. Spiru Haret 8